Voddler-Invites

Inget nytt ????? VARS HITTAR JAG DETTA GRATIS.

Skuld satta komuner i Sverige ???

Sveriges mest skuldtyngda kommuner. Skuld per invånare.

 

1. Södertälje 148.675

 

2. Skellefteå 132.541

 

3. Olofström 109.009

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

15. Arvidsjaur 98.093

 

21. Kalix 96.802

 

23. Jokkmokk 95.560

 

24. Pajala 94.990

 

28. Kiruna 92.519

 

36. Älvsbyn 89.011

 

40. Övertorneå 87.675

 

43. Arjeplog 86.808

 

52. Överkalix 84.116

 

59. Haparanda 82.995

 

69. Boden 81.182

 

85. Gällivare 78.625

 

134. Piteå 70.834

 

163. Luleå 65.875

 

Källa: Svensk kommunrating

Trevlig halloween kväll

Vi syns haaaaa haaaa

Grannens dag i dag

I år krockar Grannens dag med Alla helgons dag och skräckhögtiden Halloween.


Voddler-Invites

Men vars kan man få dessa

Dagar kvar till julafton

53 dagar, 23 timmar, 45 minuter och 22 sekunder

Idol Rabih no 1No 1 för mig

En rökt sik födelse- mackan

Röken igång Siken rökt & klar Mackan klar

Torka fisken med papper den ska va torr
salta inne och ute
sv peppar inne
Grill krydda ute
låt stå 1-2 timme
Rök som vanligt
När rökningen är klar ta ut fisken VARNING beroende på rök för brand i röken
lägg fisken i mättad saltlag 13% 1.3 hg salt/l vatten
till den svalnat 10 min
njut

Halloween här igen trevlig helg


Gratis Voddler-Invites

Ja det låter bra men vars undrar en filmletare

Skymning i Skatan


Jan Ove Fahlgren nya intresse anmälan

INTRESSE ANMÄLAN

 

Med många års erfarenhet i ledade befattning av framför allt detaljhandel, försäljning, marknadsföring och ekonomifrågor vill jag på detta sätt visa något av det jag skulle kunna bidra med när ni behöver rekrytera.

 

 

Positiv med humor och rejält resultatinriktad och drivande

Nedanstående del är baserat på en enkät gjord hos nio kollegor och chefer utförd av Per Frykman AB. Mer information via 070-624 00 58

 

Jan-Ove är alltid engagerad, men när det börjar att ”storma” vid förändringar och nytänkande, då ser man tydligt att han är MYCKET engagerad. Det bor nog en liten terrier i honom. Störst engagemang syns i den strategiska planeringen där han hela tiden ser förbättringsmöjligheter. Han är en entreprenör med affärstänkande.

 

Han har en mycket bra helhetssyn och är medveten om varje del av företaget och betydelsen av dessa pusselbitar för att företaget ska fungera väl. Jan-Ove vill gärna vara med och påverka med sitt kreativa nytänkande för att företaget ska utvecklas positivt. Han är nyfiken på att lära nytt vilket kan leda honom in på oväntade områden. Dessutom är han mycket verbal och det talade ordet är styrkan. Med ett underfundigt tankesätt blir ofta en presentation av Jan-Ove slagkraftig och berörande.

 

Jan-Ove är ambitiös har en mycket utåtriktad personlighet och kollegor, kunder och chefer uppskattar att finnas i hans närhet. Han är positiv med humor och samtidigt rejält resultatinriktad och drivande. Han tar ansvar och ger alltid en snabb service till kunder och ser möjligheter i det mesta. Han är lugn och stabil - en fixare som man kan lita på som löser uppkomna situationer. Ofta kan han också förutse problemen innan de uppkommer.

 

-

 

Mitt ledarskap

Grunden till min utbildning är en längre ledarskapsutbildning och min militära karriär. Som VD, butikschef och projektledare, har jag en bred kompetens inom detaljhandel, allt från inköp, försäljning, marknadsföring ekonomiansvar och personalansvar. De branscher som jag har arbetat i är till exempel detaljhandel, verkstadsindustrier, tungmetallindustri samt inom försvarsmakten. Jag har även arbetat internationellt men inköp och försäljning.

 

 

 

 

Ekonomi- och Marknadsansvar

Jag har drivit flera butiker som var i behov av nytänkande. De förändringar jag genomförde var både inom själva organisationen samt på marknadssidan.  Resultatet blev att vi tittade på nya verksamhetsområden inom upphandling av tjänster och detta gav mycket positiv resultatutveckling. Dessutom har jag genomfört många reklamkampanjer med ett positivt resultat. Jag kan också tillföra ett brett kontaktnät i och utanför kommunens gränser

 

 

En entreprenör med kundtänkande

Jag har ambitionen att bygga vidare i de bolag som jag verkar i och att det ska stå sig livskraftiga och vara marknadsledande. Jag som entreprenör klarar därför av alla faser i ett företags utveckling, inklusive att rekrytera rätt människor, tänka strategiskt och delegera.

Jag brinner för det jag gör, är hungrig och arbetar med stor motivation mot mål och resultat både själv och tillsammans med mina medarbetare. Jag är ivrig att få till det bästa och har en öppenhet för nya idéer.

Andra egenskaper som kännetecknar mig är att jag är initiativrik och pådrivande - jag är en igångsättare, men också en avslutare

 

 

 


Det mörknar fort på kvällen


En mycket bra vecka med min rekryteringsexpert.

Per Frykman


Per Frykman, entreprenören som arbetar med att bygga starka personliga varumärken. Enligt Tidningen Affärsvärlden är Per rekryteringsexperten som ger vårt lands kanske mest underbyggda och pragmatiska råd när det gäller att få jobbet du vill ha. Dagens Ledare kallar Per för Sveriges guru när det gäller personliga varumärken.


Jag har haft äran att få tipps av Per Frykman denna vecka i mitt personliga jobb sök

Denna vecka

frykman01

Denna vecka – v 44 . . .

. . . arbetar jag i Skellefteå på måndag med ett antal individers personliga varumärken och hur de ska presenteras knivstarpt mot nya intressanta jobb med den nya ansökningshandlingen. På onsdag fm är jag i Gävle och på onsdag em och torsdag i Stockholm på ett intressant möte. Övrig tid sitter jag på lite olika kreativa ställen och skriver färdigt på min bok som har ett manusstopp den 16 nov och förbereder jag en workshop på Karolinska Institutet om personal branding på engelska.


Sikfiskets höst avslut med skörden på macka


Nu har fisket börjat igen efter allt oväder


En höst storm & alla han inte dra upp båten. Havsnivå +80


Fågel bordets fitigaste gäst


Höst mörkret börjar komma


På fiske tur


RSS 2.0